14 maj 2010

Twitterhumor

Den här bilden såg jag hos Trettioplus för en lång tid sedan och jag tycker att den förtjänar en reprisering. Skrattar gott men vet inte riktigt varför . . . eller jo, det gör jag ju!


Hehe / Go gôbbe

Andra bloggares funderingar kring ,

5 kommentarer:

  1. ja den är fan smått briljant. sann, kul och läskig på samma gång.

    SvaraRadera
  2. mikebike
    Jodu, visst fan är den briljant . . . å redigt läskig. Man måste nog ha en stor portion ADHD å lite annat i sig för att både Facebooka, Twittra, Blogga, Myspacea och annat - samtidigt! Shit, själv hinner jag ju inte ens med bloggen med småbarn hemma och ett pågående liv IRL så att säga.

    SvaraRadera
  3. Ha ha! Eum... Ja, jag vet ju inte om jag längre vill erkänna att jag facebookar rätt intensivt. Tur att jag inte har en "myspace"-sida i alla fall. :-D

    SvaraRadera
  4. Västgötskan
    Skall villigt erkänna att jag då och då tittar in på FB. Dessutom har jag provat att twittra men det var absolut inte min grej. Beror kanske på att jag inte fått diagnosen ADHD? Myspace håller jag mig ifrån. F-n, det finns ju ett liv utan mobil och internetz - eller?

    SvaraRadera
  5. Jag känner mig träffad!

    (var ba' tvungen att länka från min blögg)

    SvaraRadera

Kul att du tittar in! Om du förhandsgranskar din kommentar och sedan vill redigera, är det bara att klicka på X-et i det övre, högra hörnet i rutan här under (eller den nyligen tillagda Redigera-knappen naturligtvis)